Tävling =D

Gör som jag tävla om ett namnhalsband i silver eller i guldpläterat sliver från www.bettiesgalleria.com Tävlings regler och sådant hittar ni på www.Fokis.se (:

 

Detta är et Exempel på hur det kan se ut:


(Bilden är tagen från www.Fokis.se)



Om jag skulle vinna, håller tummarna för fullt!
Så skulle jag bli skit glad och isf så skulle det vara den första
av allas Fokis tävlingar som jag vinner :) Har vart med i alla!

Isf skulle mitt halsband vara i guldpläterat siliver och det skulle stått
Sandra (L) Robin Precis som Fokis fast våra namn ist :P


HOPPAS HOPPAS HOPPAS!


Ett tips, för er som är trötta på alla fjortisbloggare och sådant
gå in på
www.Foki.se  Hon  är jätte unik (på ett bra sätt) och jag älskar att läsa den ;D
Hon stärker mångas självförtroende tror, och mer folk vågar vara sig själv! =D


En månad sen julafton

tar en blogg paus...kanske varar i en dag, en vecka ett år? vet vet....puss!

22 Januari

3
Du är skit bra gumman :)<

19 januari

Hej hej, nu sitter jag hos Lina, mkt trevligt! fast vi försov oss och bussen går ju som dom går elr aa detta är bättre än det brukar, så vi kommer bara några minuter försent. vi har matte först så det gör inget att vi missa lite tycker man men aa^^Sedan har vi Eng o slutar med två timmar Media efter lunch väldigt tråkigt, elr aa det är kul men har man inget att göra är det skit tråkigt för jag går inte till skolan för att sitta på facebook, menar på eng o så är de gött men inte två timmar facebook facebook facebook...osv, ni förstår vad jag menar. Inget mer att skriva? har vart ont om tid att blogga eller inte tid men lust att blogga har vart slö sista tiden förlåt ska bättra mig om det går, om inte så tar jag nog en paus men det får ni ju se ifall jag gör det, säger till isf :)....Nu kommer Lina och sjunger, grymt fint måste jag säga ;)...hörs senare idag om jag ska hem, kanske hittar på något annat today(Y)....puss puss på er mina läsare, inte för det är lika många som Desirée Nilsson, men jag bryr mej inte, Det som läser min blogg gillar mig iaf :) puss!<333

Helgen

Fredag
Skolan sluta 14:20 tro jag sedan drog jag och Lina och åt massa god thai mat, mums! sedan tänkte vi fika men vi blev skit mätta så orkade inte gå så vi sat där tills robban ringde så drog vi till Willys, köpte lite godis och sådant där. Efter lite kul där inne drog vi te kampen och Lina tog en buss hem o jag åkte med Robban och hans pappa till centralen där vi hoppa på tåget (: Sedan på kvällen kom Lina och vi såg tv, var vid Tranan? heter e så? och köpte godis, min bror körde och vi betalde typ haha, men men skitsamma sedan åkte vi hem efter 2 timmar typ så kom vi hem och sate och såg en skräck film, HATART!!!!! -.- men men en mkt trevlig dag/kväll (:

Lördag:
Vaknade runt 13:00 brevid min underbara pojkvänn, mys! sedan på dagen var vi ensamna hemma för mamma & pappa åkte te ett hotel och hade det gött, och min syster åkte te sin pojkvänn. Vad gjorde vi? laga mat, milkshake, såg film och tv och dampde runt sedan blev det Dingle och Pizza, och sedan var det väll bara ta det chill o sådant med alla andra, mycket trevligt! :)

Söndag
Sov länge, tv och sedan ut på isen, asså havet vi drog as långt ut te ala brygger och allt. Var as rädd men aa haha det gick jätte bra men men , ramla bara 10000000000000 gånger^^ men det gick bra sedan åkte Robban hem "/ mycket tråkigt men men, sedan har jag bara tatt det chill. skule ju städat ni vet men det har bara blivit stökigare än det var när Robin var här haha bra Sandra (Y)






Helgen har delats med Robin,Lina & Brosan + Johan lite i dag (Söndag)
Tack så mycket för en mysig helg alihopa! :)<3

FREDAG

FREDAG = En glad dag!






Ja de var lite på mej haha ;D
Fredag är en glad dag, förutom om man har matte
men aja, kom igen jag är alltid glad :D

Lite smått & Gott (:


LYSSNA & LÄR


HAHAHA jag såg/hörde detta jag höl på att dö! ^^

Bästa Köpet


BÄSTA KÖPET PÅ LÄNG ENDAST 99KR , ME LOVE! <333

HAHAHAHA


Dagens Outfit


Jao vaknade tusen gånger i natt som ni kankse vet.
Men stod upp vid kl 12:00 och åt frukost kyckling o potatis!
mycket gott faktiskt, sedan så drack jag te med vid tv..mums!
idag har jag inte gjort något speciellt förutom att vila o ta de chill
ni ser ju min fina bild är up, den bevisar at det är
HELT OK
att se ut såhära ibland faktiskt, jag är ju lixom sjuk så :P
ska inte kriva så mycket mer men i natt skrev jag om att jag
lova en outfit och här är den, mycket smeexig tycker jag med!

Bilden är tagen i en spegel därför det är
spegelvänt och massa streck mitt i allt^^

14 Januari o sommarpanik!

HejHej, har inte skrivigt nått vettigt på ett tag så tar väll ett lite inlägg nu eftersom jag inte kan sova, varför inte det då? Jo jag fryser därför ligger jag under mitt goa täcke men jag svettas som en gris men ändå fryser? hur hänger det ihop, jo jag kallsvettas...har nyss varit på badrummet och sköljt mitt ansikte i lite kallt vatten, skönt fast nu fryser jag ju! jobbigt...Så det var därför jag inte kom till skolan idag som jag lovade, eller aa jag sa det till Frida, men kunde inte förlåt :( <3 Så dagen har tillbringas med kallt vatten, varmt te, datan + teven, ingen kul dag, förutom på morran när jag vaknade (efter mycket lite sömn) så sov en väldigt underbar människa brevid mig. Säger som Dessies & Kissies min "Mr.R" haha töntiga är dem, och det är ju inte jag så jag vaknade upp brevid Robin :)<3

Detta inlägg heter ju "...o sommarpanik!" varför?

jo jag saknar sommaren, alla fina klänningar och sådant lätt klädda kläder,skor man kan ha på sig utan att frysa halvt ihjäl!... tänkte därför lägga upp lite kläder jag förhoppningsvis kommer synas med i sommar!...kankse inte alla men några (A) & kom ihåg detta är vad jag tycker är snyggt, skiter i alla mode trender, jag vill inte se ut som alla andra jag skapar mig en egen trend som är precis med dem klädersplaggen jag har lust och vill ha på mig (:




En leopardmönstrad bikini
Från: H&M
Pris: 129 kr


Skulle ladda upp lite mer kläder som jag skrev, men vett ni? jag somnar nu så får ta det en annan dag puss på er jag ska ta mig i kragen imorgon och blogga ordentligt och ladda upp bilderna jag lovade er för typ två veckor sedan eller asså dem jag tatta från mitt jullov, Har inte orkat men imorgon så får jag göra det! puss puss

HUMOR

Det är aldrig fel med lite humor eller hur? (:
Tänker killar alltid på sex?



Vakna med the voice
en rysk snubbe i bastun hahah x)


10 Januari

Jag är döds trött, får försöka blogga innan jag drar te Lina imorgon (:
Ska sova där kommer hem på Måndag....efter skolan^^








PUSS

NY DESIGN & HEADER

Hej jo som ni ser jag har ny blogg Design + header, riktigt nöjd faktiskt! Det finns bara lite arbeta kvar, små saker och sånt. Sedan har jag fått en förfrågan ifall jag kan fixa hennes blogg, sure! jag blir glad när du säger att du tyckte min var fin, så varför inte göra en till henne? :) aja nu kan jag inte skriva mer för jag måste städa mitt rum, eftersom det ser ut som fan...Har ändrat lite, som vanligt^^ iaf på Tv bänken står min fula laptop min nya HD Tv 32 tumm tror jag det var (som andvänds som skärm te datan ist för laptopen), och mina högtalare (små men bra) sedan lite andra data prylar ni vet trådlöst tagentbord, trådlös data mus och webbcamen så klart. Under tv bänken i alla hyllor ser det förjävligt ut om jag får säga det själv! Sedan mitt så kallade skrivbord/databord, det var ett databord men datan är flyttad ju så det blir ett pluggbord, nice va? ja inte för jag tror att jag kommer andvända det så mycket men jag hoppas verkligen att jag kommer det...:) hörs sen puss!

7 Januari

HejHej, nu är jag här igen, Jag kan inte skriva så mycket för att jag orkar inte sitta i detta varma rum mer å ska se klart på en sak sen fixa mig och så ska jag dra ut o foto tro jag det blir, Hoppas jag på!
Så vi får höras seanre puss på er (:







 

RSS 2.0