Design hjälp?

åååååååååååh jag blir galen jag kan inte bestämma mig vilken bakgrund jag
ska ha på bloggen, jag kan ju inte så mkt så om nån kan och har lust och hjälpa mej så får ni gäran skriva (A). Just nu har jag några bakgrunder jag kan lägga ut så får ni se vilken ni tycker är snyggast? PUSS!



1.                            2.                             3.                           
bb2    bb3    bb4  

4.
  bb5

Texten till låten "jag älskar er"

JAG ÄLSKAR ER
Text: Sandra Jonasson.
Musik: Sandra Jonasson.

Du,bara du, det har alltid vart du som har stötta mej
när jag låg på sjukhuset för jag hade ont i magen
så satt du där brevid mej både på natten och dagen.
Du betyder så mkt för mig, jag släpper inte dig
tack för allt jag älskar dig min pappa

tack till min mamma och pappa, ni har hjälpt mig till dej jag är idag
tack till er, utan er skulle jag varit ensam och svag.
Jag älskar min pappa, jag älskar mamma
i mitt hjärta kommer ni alltid få stanna!

Du,bara du, det har alltid varit du som har söttat mej
när jag viljat ge upp och sluta andas så har det alltid
vart du som har taigt i mina armar,
lyft upp mig och hjälpt mig,
tills jag stått på mina egna ben igen,
tack för allt jag älskar dig min mamma


Tack till min mamma och pappa, ni har hjälpt mig till dej jag är idag
tack till er, utan er skulle jag vart ensam och svag
jag älskar min pappa, jag älskar mamma
i mitt hjärta kommer ni alltid få stanna!


Tack till min mamma och pappa
i mitt hjärta kommer ni alltid få stanna!
jag älskar min mamma, jag älskar pappa
i mitt hjärta ska dom alltid få stanna...


Torsdag (28maj)

Godmorgon, idag vaknade jag med hes röst, kunde nästan inte prata så jag sov vidare. Nu har jag nyss ätit lite frulle och smsat Robin, eftersom idag har vi vart ihop i 14 månader *mkt lycklig!*. Sedan har jag inte gjort så mkt, kollat på tv och sånt soft. Men nu sitter jag här och psar (grejjar med Photosgop) lite, bilderna kommer ut på min bdb, och just det! jag glömmde nästan att tala om jag har ny bdb heter "ssupermongo" där fast de är bara dom som är vänner med mig som kan kommentera så, men kolla kan ni ju alltid gö:)....igår skrev jag klart en text som jag ska sätta på lite musik på och sedan spela in, texten lägger jag ut i ett annat inlägg som ni kan få se. Jag vill inte ta upp er tid genom att sitta och skriva massa strunt så jag ska snart sluta skriva. Kommer inte kunna blogga på hela helgen typ eftersom min syster ska ha konfa på Lördag och släkten (danska sidan) kommer hit redan idag, några i morgon dock. Från de ena till de andra så längtar ja mkt mkt mkt till den 27 dec för då fyller jag 18 och då ska jag skaffa löshår och percing i naveln = D Nu till sommaren ska jag ju rakparamenta håret, ta bort alla krullar asso. sen i December så kommer ja ha löshår i med om de inte blir tidigare ^^ ...Nu ska jag sluta skriva, dikter och texter kommer upp lite då och då kommentera gärna! PUSS!




14 månader med världen finaste idag!

från inlägget den 28maj-09
Bilden:
Robin Aronsson *hjärta*




Löshår den 27 December.           Percing i naveln den 27 December
Löshår (inlägg 28maj-09)                          från inlägget den 28maj -09

Tisdagen den 26 Maj

Hej allihopa!
det var ett tag sen, förlåt men har haft annat för mig och så, men nu är jag iaf tillbaka:)
Dagen börja med upp kl 07:15 och äta blev ingen frulle så drog te skolan utan den, vid bussen mötte jag Johan med världens fetaste väska, haha skit kul han fick värsta dampet på den och jag har en bild på väskan men den är på den andra kameran som jag inte orkar ladda upp nu så vi får vänta med den bilden. Satte mig på busse och åkte jätte seegt jag trodde jag skulle sommna, när vi kom te Grebbestad så sov jag typ...kom till skolan och ganska pigg iaf. Glömmde dock mina papper te vårdcentralen och till ID-kortet så de blev inget med de idag...Skolan var soft förutom att jag hade för många tankar men smsade med Emma Fransson och hon hjälpte mig mkt, tack bby<3 Sedan satt ja med Jenny,Linda o natha i cafeterian och "jobbade" jag har sagt att jag inte palla jobba så jag gjorde de ja orka...sen satt ja där och skratta med dom andra och försökta tänka possetivt....sen var dagen slut och jag satte mig och gjorde en ny msn och bdb på datan i tysta läsrummet och nu heter ja Priinglan på bdb elr ssupermongo, kommentera gärna!....drog till bussen vid 13:00 och satt där och vänta med Patrica, trevliga pratstunder vi har när vi ses...och de känns bra eftersom du och jag har våra små problem i livet....bussfan är seg som vanligt så jag hinner ju dö 10000 gånger innan jag är i H-sund och får vänta där i 45 min...skoaffären var min liv lina och så köpte jag rosa nagelack (dock fel rosafärg...) asso inte på sko affären...utan på...Ann...jaja skitsamma vad den heter. Entligen är kl 15:00 och jag sitter hemma i mitt fina rum *stööökigt rum* så jag tar fram städ sakerna och börjar städa med en gång sen tog jag lite kort och sånt...softa typ och nu sitter jag här...tråkar som vanligt eftersom ja hatar att vara vi internet eftersom vissa saker sårar mig...men ja är beroende så kan ej lägga av tyvärr"/....Imorgon blir de skolan ifall jag kommer upp, gör ja inte de som jag inte gjorde idag all hat tryckte ner mig i sängen igen men ja kämpa upp men jag dog typ 10000 gånger och fick depp problem men gjorde mamma glad och drog till skolan :)....men ifall jag inte kan dra te skolan i morgon så tänker ja jobba massa i Svenska A för jag vill bli klart med boken helst denna veckan....*börja plugga nu!*..men de orkar ja inte...här nedanför kommer lite kläder och sånt som jag vill ha nu i sommar!!! ni får sova sött för det ska jag göra...inte nu men snart, PUSS!



Bilderna/Kläderna kommer!!


NY BDB: ssupermongo cheak it ;D

Söndag

Hej allihopa, nu är jag tillbaka, bilder och sånt lägger jag ut på bilddagboken.se (Priinglan) den 1 juli för bilderna är för stora att lägga in här. och jag vill inte att ni ska missa och se kvalliten på dom :) ihelgen har jag vart i gbg hos Cindy, vem ananrs^^ haha de var kul iaf förutom att jag mådde skit illa och spydde och höll på^^ men jag orkar inte skriva så mkt nu eftersom jag har ingen tid förlåt. Musiken går toppen jag har kontakt med en snubbe som hjälper mej och tack så mkt säger jag till dej!:)...men en sak Falska fittor kan dra!!! (sry för mitt språk men ibland blir jag bara så jävla förbannad på vissa)....men ni andra få ha de så bra så kommer jag tillbaka om en stund PUSS!

Fredag

Ja de är såhär min helg elr aa ons-idag har vart jätta bra lite strul men de är ok nu. Jag sitter här hemma själv och är jätte trött orkar inte lägga ut bilderna och skriva blogginlägg till det jag gjort under domhära dagarna så jag gör de på Söndag elr Måndag....imorgon åker jag iaf till Göteborg och träffar Cindy o hennes familj..finns på mobilen puss så länge!

Torsdag

ja ja ska inte skriva så mkt för de ja har gjort idag kommer upp snart
med bilder och sånt men tack Robin,Thomas och My för en härlig dag! (Y) <33

PUSS

Fjortisinlägget?

Fjortisinlägget? eeeh ja skiter i det nu, sry men jag har inte tid jag orkar inte så jag tar de nån annan gång^^
men idag har de vart skit tråkigt i morgon ska Robban hit hoppas vi på!(: ....fast först skolan...FYFAN!!!! hatart!^^.....nu sitter jag och lyssnar på Patrik o Daniel när dom spelar....skit tråk!! O.o .....haha men men ska sova PUSS! (AA

Tisdag

Tjingeling! (:
Vaknade idag kl halv 7 tänkte vara pigg och dra te skolan utan problem men på vägen till bussen så mådde jag skit illa så jag vände och gick hem, pappa börja typ klaga på mig men sedan förstod han och ska skaffa hjäp till mig och min mage för detta orkar han elr jag inte mer. Dagen har vart solig med Bollan (min hund<3) kollat på tv och sånt, jag ska rensa min data snart ta bort ALL musik eftersom ja inte lyssnar på det mer. Sedan har jag funderat på att ha vidoblogg men de är fult när jag pratar med mig själv så nej...fjortisinlägget kommer kanske idag.sry jag glömmde de igår:/ klantigt jag vet men efter hundra år kom jag på att de var Talang så ja såg det ist. Snart middag..hoppas jag inte för jag är hungrig men min mage är aldrig det så får äta ändå. Har druckit lite nyttig smuti (stavning?). nu ska ja se klart på Tv  och sedan typ fixa mej och ja hoppas att jag kan dra till skolan imorgon, Orkar inte sitta hemma och har ont men men vi får höras snart för jag sitter på mammas data och skriver och det gillar hon la inte haha.. men ska dra nu så hörs sen sry för allt blader^^..PUSS!


Måndag

Godmorgon!
Hemma studier  - uppsats om Christoffer Lindh.
Plugg,plugg,plugg,städa,städa,städa, så ser min måndag ut. Mycket tråkigheter fast man får se på den ljus sidan ifall ja pluggar så får jag betyg i Svenska A innan sommaren och om jag städar så ser allt mycket bättre ut elr hur? ...Snart ska jag städa ska bara lägga ut lite bilder på kläder som jag vill ha i min garderob även om den är porppfull^^
Just de ja, jag skulle ju lägga in ett "fjortis/översminkade folk" inlägg idag men jag tar det senare för om jag inte börjar med mina stuff nu så kommer jag inte börja så det är bara och börja...även om de är pest...men vi hörs senare puss!(AA

GE MEJ NÅN!!!!

Måndag - en mkt fin klänning (:    Måndag - en annan fin klänning:)  Måndag - ett mkt fin armband:)         Måndag - armband mkt fina!


Söndag

Hej allihopa!
nu är söndagen klar det blev som planerat, slapp dag helt enkelt. Jag har bilvit kallade plugghäst och bloggtönt idag men jag kan ju inte hjälpa att jag är bäst, (inte) haha ;D men men nu är kl 01:32 och jag ska sova ifall ja nu kan det...hemma studier i morgon, plugg plugg plugg....hm aa skriva uppsats och vara ute ifall de blir fint vänder så kanske jag kan sola lite med, me like! Just nu regnar det men det sa vädersnubbarna att de skulle gö så får hoppas på bättre väder i morgon/dag elr vad det nu är. Idag har jag och Covve bla pratat om våran påskafton ihop med massa andra folk bla Cindy o Linnea. mkt kul jag skrattar bara åt av att tänka på de så vi hade mkt skojj =D aja nu ska jag iaf få min skönhets sömn (AA (lär ja behöva mkt av men men)


Imorgon kommer det ett blogg inlägg om mina åsikter om "fjortisar, över smikade tjejer"


Ha de bra för det ska jag PUSS! (LL

Detta är dock inte på påskafton utan på Valborg men kul hade vi där med (= (L)
Bilden säger allt!<3


P.SNågon som kan lära mig hur man designar (stavning?) sin blogg?D.S

Bilder

Hej allihopa!
Jag ska inte säga så mycket men jag skulle bli jätte glad om ni kommenterade min blogg,hemsida och min bilddagbok:) Jag tycker själv att bliddagboken är lite lam men eftersom jag älskar att ta bilder o lägger in bilder där så har jag kvar mitt konto där! PUSS(LL



Hemsidan:

http://pringlan.filosoferar.se/ 

Bloggen:
http://saaandrrraa.blogg.se/     

Bilddagboken:
Gå in på www.bilddagboken.se & så söker ni på Priinglan (OBS två i ) och om ni
inte är medlemna på bilddagboken.se så kan ni tyvärr inte kolla där "/


Fredag-Söndag (15-17 Maj)

FREDAG:
Idag jobbar jag hemma eftersom jag håller på med en uppsats om Christoffer Lindh. Så jag har suttit och letat fram lite fakta om han och så, sedan är min kompis typ kompis med han så jag ska få hans msn elr nått så jag kan fråga lite mer om han och så. Kl hm...nått så åkte jag o min mammi till Torp och handla lite konfa kläder, eftersom den 31 Maj ska min syster ha konfa. Sedan köpte jag ett par shorts som jag inte ska ha på konfan men i sommar. Efter vi shoppat klart typ kl 15:00 så åkte mammi hem och jag väntade på att Robins pappa och han skulle plocka upp mej. Kvällen tillbringa vi tillsammans hemma hos Robins Farmor...åt bullar och tårta mycket gott tycker jag!

Var och shoppa med mammi i helgen, här är helgens köp!
Dagens Köp:
Vita leegings - Gina trico
Klänningen - Gina trico
Shortsen - Bikbok
Stjärnhalsbandet - Gina trico



LÖRDAG:
Idag vaknade jag hemma hos Robin och vi åt lite frukost sen kl 12:30 drog vi till bussen eftersom jag skulle  hem. Bussen var helt störd gick genom kungsam och sånt, och ni vet hur jag är med att åka buss, ren panik men min pappa var lite snäll och hämta mig typ vid nordens ark, tack pappa! Sedan kom jag hem och sola med min hund och lästa modetidningar. På kvällen var de ESC 2009 jag kollade lite på de, men inte min musikstil och jag hände här vid datan och läste andras bloggar och sånt. Sedan kl 00:00 blev jag skit trött så jag gick och la mej...men när jag väl kom till sängen så var jag inte trött så jag ringde Patrik (Svensson) efter vi har dampat lite i tele så somna jag typ och han forsatte prata på ändå ifall jag skulle vakna, när jag typ vakna så sa vi god natt och dagen var slut (:

SÖNDAG:
Hemma dag, bara ta de lungt och andas ut! (:




PUSS(LL

Blogg elr?

Hej, som ni vet så är jag medlem på en annan sida där jag har min blogg, men eftersom jag kan mer om denna  sidan o fixa och sånt så vill jag testa ett tag vilken som är bäst. Till den andra sidan länkar jag till er snart....


Så..... http://pringlan.filosoferar.se/


Hör av mig snart, PUSS! (:


Välkommen

Välkommen till min sida.
-En sak innan nu kollar igenom min sida, kom ihåg att detta är min hemsida så
jag bestämmer hur text o bilder ska se ut så bara så ni vet. Vill ni klaga så gört
det inte här men ni får gärna tycka till om hur sidan skulle kunna se bättre ut och sånt...
Nu när ni har läst denna välkommen texten så ska ni veta att ni är mycket välkommen hit
.


http://pringlan.filosoferar.se/
-
hmm vad är de?jo de är min andra blogg, jag har svårt och bestämma mig vilken blogg jag ska ha
eftersom den här sidan kan ja ladda upp bilder och sånt de är mer som en hemsida...
den andra är mer som en blogg...(hmm blogg.se) fast den kan jag mer om,
design och sånt så jag har båda ett tag sen får jag se hur jag ska göra med allt detta bloggade.
Så länge så kan ni kommentera och kolla igenom mina bloggar !

PUSS

RSS 2.0