fjortis? jag?

Hej igen
jag är så jävla trött på folk kollar snet och ger kommentarer när dom inte ens känner mig :S
jag är inte fjortis bara för att jag råka ah ett linne idag på mig, bara ett linne o så klart underkläder...hallå? e var äckligt varmt idag så jag orka inte ha byxor och försesten så går linnet till låren, så fuck off!...+ för att ja går på p-piller så är jag inte fjortis? ja skydar mig bara? asso shit...blir bara så trött asso...sen om jag har smik? jaha? min sak ...jag tycker jag sj ser bättre ut med smik o  får bättre självförtroende...så snacka inte så mkt skit!...så nu har jag sagt mitt...smikar ja mig, hur jag än klär mig? yeah rigth (staving) de är min sak..så bye alla jävla patetiska nollar....puss på er andra underbara människor, är tillbaka snart ;D +

Här kommer lite bilder =>

Hej
åååh vad skönt väder de är, det är verkligen sommar så jag sitter ute och solar
så har nästan aldrig tid att blogg mer, men jag laddar upp så fort jag kan/hinner.
Här är lite bilder som jag har tatt under de sommarlovet som har gått



en dikt

det svider,bränner och skär
i hjärtat blidar det smärta
tankarna formar man det till hat
det kommer o går varje dag
men där i hjärtat de finns kvar
alla känner det nån gång
men vet ni varför?

för utan det så går det inte
alla måste ha det i livet
för att förstå vad kärlek är
älska sakna  och förstå
på det sättet är de vi två



bloggen?

hej
jag skriver inte så mkt just nu jag vet förlåt men jag har beställt en header så den kommer la snart ska bara fixa lite bilder te den o så, sen så är ja sjuk o orkar inte fixa emd bloggen sry..har lite vidio inlägg som ska läggas in men men...ja vet inte om ja vill skämma ut mig så mkt men men nu ska jag sluta prata så mkt, köss!

CHEAK IT ;D
www.bilddagboken.se
@ssupermuffins
@priinglan


22 Juni -09 /bilder från andra dagar med

Hejjj
Dagen börja med solit väder och mkt skratta jag och min lilla syster drog ut med hunden ett tag, hade väldigt trevligt med henne, vi brukar inte ha de...bara bråk mellan oss men idag var de faktiskt riktigt kul (: ...tog massa bilder som jag ska ladda upp här, sedan kom vi hem och ja solade lite o sånt drog oxå te kiosken o köpte glass mkt gött, sedan fick jag..de samtalet jag inte ville svara på...efter så grina ja o ringde robin och grannen kom och sa tt jag kunde vara där tills mamma kom hem men jag satt vid telefon hela tiden tills mamma kom hem vi packa lite saker och åkte fort iväg till Näl sjukhus...när min bror o hans kompisar låg,  fy fan vad jag skaka av rädsla efter det där samtalet vi satt där tills pappa kom hem och sedan satt vi kvar till 10 jag pratade med natta hela vägen typ för jag var skit räff att hon satt i bilen men tur var så gjorde hon iten de men rädd blev hon...sen drog jag o pappa o lilla sörran hem elr först till donken:) sen hem o sova men jag kunde itne vi var hemma typ 12 ja kunde inte jag tänkte på min bror så kt så ja vänta tills dom kom hem kl 2 hjälpte jag han med mat, så han fick lite i sig...han o mamma o ajg satt o prata om vilken tur dom ahft ändå...sen drog vi o la oss...jag kunde ftr inte sova...o som sagt jag drömde om de bläää tanken av att det var du som satt i bilen skrämmer mig...tur att du klara dig du kunde liak gärna vara död nu, ni kunde vart mossade lika som din bil de kunde gått mkt sämre men tack så hade ni blibälte nu ahr jag lärt mig en sak jag ska andvända bilbälte hela tiden (gör jag redan) men jag ska använda bussbälta med för bilbälte räddade min bror och hans kompisars liv.

BILDER:
(tryck på bilderna för att få dom större)
     
     
     
22 Juni -09


MIDSOMMARDAGEN
     
     


MIDSOMMAR
        
     







20Maj-09

Hej!
ja kvällen den 20Juni 2009 är värd ett lite minne på min blogg, mkt kul o härlig dag/kväll/natt med dom bästa
tack för det sötnosar, jag orkar inte skriva allt vi gjord ejust idag eftersom nu dagen efter har ja mkt ont i huvvet o
är trött men här är en bild som säger allt, HAHA ;D






Midsommar


Nu är jag tillbaka, jag har haft problem med mig själv och mitt liv men nu är jag i balans igen så jag är tillbaka. Har dock inget att prata om men dagen skulle bli såhär: kl 15:00 skulle Natta kommit hit och göra sig i ordning sen skulle hon dra med mig till stugan där min bror skulle ha fest men idag blev de såhär ist: såg tv till maten så åt familjen - min bror massa mat, sill och sån skit blääää men sedan åkte mamma till jobbet så nu är jag hemma med pappa själv så de blir grillning i kväll och sedan kubb typ, jag orkar inte göra nått annat..vill ju vara med Robin men han är smart så han har ett sommarjobb(Y)...men denna dagen ska nog bli bra ändå, för imorgon drar jag till Lysekil och ska träffa Jasmine och några andra senare så tror ja nog att jag sover hos Robin:) ...men men dagen ska jag tillbringa vid datan o kameran, min älskling har ju burit in den sexxiga datan (en ful gammal data!) som jag kan spela sims, designa hus :)...wiiii! men nu kan ja inte skriva mer för min hund ropar på mig, hon har fått en tumör i munnen "///...hon verkar lite depp så ja får leka med henne så hon blir glad =)  och vet ni? min andra halva av mig har åkt till England och kommer hem den 16 Juli....ja döööör?! vad fna ska jag göra hela sommaren utan dig? de är typ hela sommaren!!.."/// saknar dig redan du ska bara veta hur saknat du är! <3 , nu ska jag ta glass och se tv (som vanligt) lite bilder kommer här dom är så klart tagna av mig och redigerade av mig med, kolla mer på www.bilddagboken.se och sök på ssupermuffins elr Priinglan. KYSS!


Lite Bilder
(tryck på bilderna ifall du vill se fullstorlek ut)

             
   
 
   sommarbild


hm...

Hejj jag har inte skrivigt så mkt på ett tag nu...jag vet och förlåt så mycket! :/...de är ganske mkt nu i mitt liv som händer så jag hinner inte skriva blogg..förlåt igen..men jag har tänk på en sak ...ju mer man täker på livet så sämre blir de...sandra sluta tänk så jävla mkt!!!....aja ja ska dra nu dra gärna in på min bdb där heter ja ssupermuffins...ett litet o stört inlägg idag...förlåt men jag vill/orkar inte skriva mer...puss! ta hand om er där ute...lova (A

du...

jag kan inte ändra dina åsikter om oss men jag kan få min röst hörd på detta sätt
jag satt där brevid dig jag höll om dig jag sa ord som "jag älskar dig" och det gör jag
du får inte gå jag ber dig jag kommer inte klara mig då...
det komemr bli svårt att andas i ett hus där du har varit i min 17 år
om inte du finns där då finns de inget "vi" snälla du bygger upp min känsla om livet
du bygger upp en framtid jag vill leva, utan dig ingen mig....snälla vi älskar dig så!


den texten är till en person som står mig närmast o betyder riktigt mycket!<3


bilder från helgen kommer<3

sista dagen i skolan =)

Haaaaaaallå =)
Ja dagen börja med att jag vakna kl 06:00 för att jag skulle ducha men jag pallade inte så ja somna om och vakna 07:00 gjorde mig i ordning och drog te bussen, fy fan vad jobbigt de var...jag var fan död..-.- ...sen kommer jag till skolan vi skulle samlas kl 09:00 i klassrummet...hm var de nån där? nej...sen kom söt Andrea så vi drog runt lite och försökta förstå vart vi skulle gå, så fick vi en biobiljett typ...så såg vi twigtligth elr vad den heter..mkt bra! sen var de lunch o avslutning i slutet men pappa kom o hämta mig så jag,Patricia och Julia åkte med pappa hem...vi stannade i fjällbaka och jag hoppa av för att ta en buss till Hamburgsund...fråga min inte varför jag inte åkte med pappa direkt dit^^....Möte My på bussen och vi drog te ica och köpte glass, mkt kul hade vi. Är så glad att vi är vänner igen gumman, du vet du en sak? jag älskar dig riktigt mycket....sen tog jag 14:45 bussen hem och duchade sen har ja typ vart med skållan hela dagen och sånt typ...gött med sommarlov nu !!!....just nu sitter jag vid datan och har fått igång mixcraft3 jag hade 4 innan men de dampa och ja blev helt galen så ja ahr kvar de gammla...men men jag orkar inte skriva så mkt mer nu...hörs i morgon antaglingen....jo vet ni? om man tror på en person så mkt att man inte ens blir besviken när den ljuger...då är de nått fel...asso vad trodde jag egentligen?...nada....fy fan... men men ha en bra dag pusshej! =)

Bilder från idag =)


Fotograf:
Sandra Jonasson
Bildtext: Pappi körde oss till fjällbaka, tack =)


Fotograf: Sandra Jonasson
Bildtext: My är teknisk på toaletten =D


Fotograf: Sandra Jonasson
Bildtext: Låg på gräsmattan med Skrållan idag, ursäkta bilden! =)


Fotograf: Sandra Jonasson
Bildtext: Dagens outfit (stavning?)

Onsdag

sry men ja orkar inte nått nu är skit trött så ska sova nu men bara så ni vet jag lever och jag har inte glömmt att blogga ja ahr bara inte haft orken...puss!

Måndag

åååh vad är inte bättre än att vakna brevid världen bästa ?(A) <3
Han drog till skolan snabbt eftersom han hade för sovit sig^^...medans jag sov vidare efter ja proppat i mej en macka..sen sov jag till han kom hem igen på sin rast så vakna ja till och sånt börja snacka med lärare om Liseberg och till slut hitta jag Andrea som vill gå med mig =)...så i morgon blir de Liseberg med Andrea och lite folk, mkt trevligt < ; Ja i dag har ja annars vart med finaste i Lysekil och sånt...bilder kommer här, orkar inte skriva så mkt mer så puss!

Veckan ser ut
Måndag - Lysekil/Hem
Tisdag - Liseberg
Onsdag - Ledig
Torsdag - Avslutning/Sommarlov
Fredag - Lysekil
Lördag - Tältning med folket
Söndag - sooooova


Bilder från dagen =)


Fotograf:
Sandra Jonasson
Bildtext: Min älskling Robin & jag < = 


Fotograf:
Sandra Jonasson
Bildtext: Våra sexxiga fötter (a)


Fotograf:
Sandra Jonasson
Bildtext: Maaten idag, pasta (med ketchup) "stavning?"


Fotograf: Sandra Jonasson
Bildtext: Så jävla underbara är du! (L)(L)(L)(L)(L) x 1000000 o mer!


Fotograf: Sandra Jonasson
Bildtext: HAHAHA så fail , gick på fel buss och shit
haha men kom hem iaf, tack pappa jag älskar dig (A)<3



Resten av helgen



Fotograf: Sandra Jonasson
Bildtext: Var med Sigge & Kajsa i helgen med, mycket trevligt! <3



Tack att du kollade, innan du stänger ner så kan du la kommentera lite (a) <3

Bakgrund?

ååååh denna får duga så länge, nu är kl 02:00 typ elr aa 01:56 men men ja är as trött pallar inte hitta nån annan bakgrund så de blir denna så länge...inte jätte fin men den duger...nu ska ja sova puss!

Fredagen

Hej nu är de så att jag har haft en himla soft dag, är mkt trött ftr så ja har typ tatt de lungt hela dan. Vart en stund i Dingle med pappsen och syrran sen drog ja te banken för att fixa ID-kort...och sen ica o sne drog vi hem...kvällen blev med Mamma,syrran,pappa,sofie (brorsans tjej), och så klart hunden skrållan =)...vi såg talang och åt lite smörgåstårta..som vnaligt^^...men men jag har inte gjort mkt mer..snackat med robin om tältningen som blir den 13...läääääääääängtar! ...men nu kommer lite bilder sen så får ni ha de så jätte bra! puss!


DAGENS LÅT:

Denna låten är riktigt grym tycker jag,
Älskar denna låten verkligen! =)

Veronica Maggio - 17år


Fredag

Sjuk ftr....
Igår tog min bror Studenten så de var de kalas här hela kvällen mkt trevligt =) men men jag har inte skrivigt på ett tag men jag orkar inte när jag är sjuk, ber så mkt om ursäkt...Men nu är jag här iaf och jag vet inte vad jag ska skriva eftersom min dag tillbringar jag vid datan och soffan eftersom jag inte mår toppen, ska spela in lite idag ifall ja orkar...låt asso... jag vill skriva nått nytt men vet inte vad men jag har iaf många nya beats nu som ja fick från Nisse , tack så mkt! :)....jaja datan är fixad fick raminne elr vad de ehter på posten idag som viv ar och hämta och pappsen hjälpte mig med så nu går de snabbt (:...wiiiiiiiiii! men nu ska ja dra och äta nått ithink. min mage mår inte jätte bra men jaja snart är de sommarlov då släpper skoltvånget  från magen iaf, den 11 slutar vi och den 13 ska ja på årets första tältning med dom bästa, mkt underbart!!! loooove (L)...puss!
   <--- ny profil på bdb! (=

RSS 2.0